Brygger: Henning S. Nilssen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1052 FG: 1011 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 52,0 Beregnet farge: 15 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Palemalt, 5 EBC 5000g Cara Crystal,120 EBC, 65g Aromamalt, 50 EBC, 500g Carapils, 5EBC, 200g [B]Humle og krydder[/B] Chinook, 60min, 18g Simcoe, 15min, 12g Nelson Sauvin, 15min, 13g Ahtanum,15min, 46g Chinook,Simcoe,Nelson Sauvin og Ahtanum, 1min, 9g(tot. 36g) Chinook,Tørrhumle 5 dager, 15g Simcoe,Tørrhumle 5 dager, 15g Ahtanum,Tørrhumle 5 dager, 15g Nelson Sauvin,Tørrhumle 5 dager, 25g [B]Andre ingredienser[/B] 10g CaSO4 til mesk [B]Meskeinformasjon[/B] 65 C i 90 min 77 C Mash out i 10 min Koking i 90 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 English Ale Gjærmengde: ihht Mr.Malty Informasjon om gjæring: 18 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: F