Brygger: Henning S. Nilssen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1052
FG: 1011
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,4%
Beregnet IBU: 52,0
Beregnet farge: 15 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter Palemalt, 5 EBC 5000g
Cara Crystal,120 EBC, 65g
Aromamalt, 50 EBC, 500g
Carapils, 5EBC, 200g

[B]Humle og krydder[/B]
Chinook, 60min, 18g
Simcoe, 15min, 12g
Nelson Sauvin, 15min, 13g
Ahtanum,15min, 46g
Chinook,Simcoe,Nelson Sauvin og Ahtanum, 1min, 9g(tot. 36g)
Chinook,Tørrhumle 5 dager, 15g
Simcoe,Tørrhumle 5 dager, 15g
Ahtanum,Tørrhumle 5 dager, 15g
Nelson Sauvin,Tørrhumle 5 dager, 25g

[B]Andre ingredienser[/B]
10g CaSO4 til mesk

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 C i 90 min
77 C Mash out i 10 min
Koking i 90 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP007 English Ale
Gjærmengde: ihht Mr.Malty
Informasjon om gjæring:
18 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: F