Brygger: Kåre Kristiansen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9D Baltisk porter OG: 1083 FG: 1017 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 8,7% Beregnet IBU: 34,0 Beregnet farge: 69 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner Malt 3EBC, 3700g.; Vienna 8 EBC, 3700 g.; Pale crystal 80EBC, 600g. Melanoidin Malt 70 EBC, 400g.; Pale chocolate 600 EBC, 400g.; Carafa I(dehusked)800EBC,200 g. [B]Humle og krydder[/B] Northern Brewer 6.5% alpha, 55 g. 90 min. Saaz 3.5% alpha 30 g, 15 min. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 1 time 65*C. 15 min. 80*C. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp833 Gjærmengde: Slurry, mr. malty Informasjon om gjæring: 3 uker ved 10 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. desember 2014 Flasket: 10. januar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: F