Brygger: 7 Brewing Company Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 6B Amerikansk IPA) Ekstra ingredienser: Mango puree OG: 1060 FG: 1014 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 6,1% Beregnet IBU: 58,0 Beregnet farge: 15 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Mangopuree [B]Humle og krydder[/B] Columbus Tomahawk, Amarillo, Citra. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67grader i 60min, 75grader i 5min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: California Ale V Gjærmengde: 2PK Informasjon om gjæring: Lagd 1 liter starter, stått på magnetrører i 48t. Dekantert og tilsatt 0,5 l vørter på bryggedag. Gjæret på 21 grader i 13 dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. februar 2017 Flasket: 18. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F