Brygger: Jorg Solheim Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9B Amerikansk barley wine OG: 1110 FG: 1019 Mengde vørter: 30,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 11,9% Beregnet IBU: 96,0 Beregnet farge: 44 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt 7 EBC 6840 g Munich Malt 20 EBC 1000 g Crystal Malt 150 EBC 300 g Dark Crystal 400 EBC 300 g Special B 230 EBC 100 g Maris Otter Pale Malt 5 EBC 2160 g Cara Rye Malt 100 EBC 300 g [B]Humle og krydder[/B] Columbus 13% alpha 90 g 60 minutes Columbus 13% alpha 50 g 10 minutes [B]Andre ingredienser[/B] Irish moss [B]Meskeinformasjon[/B] 90 min på 65 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: American Ale Gjærmengde: halv liter slurry Informasjon om gjæring: Fermented at 19 degrees C for 30 days. Lagered at 12 degrees C for 700 days. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. mai 2011 Flasket: 18. juni 2011 Filtrert: Nei Karbonering: N