Brygger: Bloody Rabbit Brewery
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1062
FG: 1016
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 6,2%
Beregnet IBU: 75,0
Beregnet farge: 16 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt
Caramalt
Melanoidin
Munich light

[B]Humle og krydder[/B]
Citra

[B]Andre ingredienser[/B]
-Wirlfloc
-Whitelabs Gjærnæring   WLN1000

[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min 64 grader
10 min 76 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale - S04
Gjærmengde: 34,5g
Informasjon om gjæring:
gjæret på 19grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. februar 2016
Flasket: 23. februar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N