Brygger: Bloody Rabbit Brewery Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1062 FG: 1016 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 6,2% Beregnet IBU: 75,0 Beregnet farge: 16 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt Caramalt Melanoidin Munich light [B]Humle og krydder[/B] Citra [B]Andre ingredienser[/B] -Wirlfloc -Whitelabs Gjærnæring WLN1000 [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min 64 grader 10 min 76 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale - S04 Gjærmengde: 34,5g Informasjon om gjæring: gjæret på 19grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. februar 2016 Flasket: 23. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N