Brygger: Per Arne Nonsvik
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 1,082
FG: 1,016
Mengde vørter: 52,0l
Mengde ferdig øl: 48,0l
Alkoholstyrke: 9,0%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 41 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
9,0 kg. Pilsnermalt
7,0 kg. Munichmalt
1,0 kg. Aromaticmalt
1,0 kg. Carared
0,8 kg. Melanoidinmalt
0,4 kg. Chocolatemalt
2,0 kg. lys spraymalt

[B]Humle og krydder[/B]
45 g. Magnum 12,9% 60 min
10 g. Magnum 12,9% 45 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesking 64 °C i 70 min.
Utmesk 78 °C i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 833
Gjærmengde: 1 rør i starter
Informasjon om gjæring:
25 dager 10 °C
6 dager 18 °C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. januar 2015
Flasket: 6. februar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N