Brygger: Per Arne Nonsvik Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 1,082 FG: 1,016 Mengde vørter: 52,0l Mengde ferdig øl: 48,0l Alkoholstyrke: 9,0% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 41 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 9,0 kg. Pilsnermalt 7,0 kg. Munichmalt 1,0 kg. Aromaticmalt 1,0 kg. Carared 0,8 kg. Melanoidinmalt 0,4 kg. Chocolatemalt 2,0 kg. lys spraymalt [B]Humle og krydder[/B] 45 g. Magnum 12,9% 60 min 10 g. Magnum 12,9% 45 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesking 64 °C i 70 min. Utmesk 78 °C i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 833 Gjærmengde: 1 rør i starter Informasjon om gjæring: 25 dager 10 °C 6 dager 18 °C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. januar 2015 Flasket: 6. februar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N