Brygger: Joakim Amundsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 7C Belgisk wit)
Ekstra ingredienser: Bringebær
OG: 1,046
FG: 1,006
Mengde vørter: 35,0l
Mengde ferdig øl: 33,5l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 16,7
Beregnet farge: 8,2 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4 kg Pale Malt, Maris Otter 
4 kg Hvetemalt

[B]Humle og krydder[/B]
50 g Perle Boil 60,0 min
20 g Perle 5,0 min 
40 g Appelsinskall, 5,0 min
30 g Korianderfrø, 5,0 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Batch splittet i 2, 17 liter ble bringebærøl ved tilsetting av 3,6 kg bringebær.

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesking ved 64,4 grader, 24,5 l - 75 min

Utmesk/ skylling ved 75,5 grader 29,5 l - 20 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP400 Wit Ale
Gjærmengde: 1,5l starter
Informasjon om gjæring:
Primær: 5 dager 20 grader

Sekundær: 30 dager 20 grader med bringebær

Modning på flaske

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. juli 2014
Flasket: 9. august 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N