Brygger: Joakim Amundsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 7C Belgisk wit) Ekstra ingredienser: Bringebær OG: 1,046 FG: 1,006 Mengde vørter: 35,0l Mengde ferdig øl: 33,5l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 16,7 Beregnet farge: 8,2 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4 kg Pale Malt, Maris Otter 4 kg Hvetemalt [B]Humle og krydder[/B] 50 g Perle Boil 60,0 min 20 g Perle 5,0 min 40 g Appelsinskall, 5,0 min 30 g Korianderfrø, 5,0 min [B]Andre ingredienser[/B] Batch splittet i 2, 17 liter ble bringebærøl ved tilsetting av 3,6 kg bringebær. [B]Meskeinformasjon[/B] Mesking ved 64,4 grader, 24,5 l - 75 min Utmesk/ skylling ved 75,5 grader 29,5 l - 20 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP400 Wit Ale Gjærmengde: 1,5l starter Informasjon om gjæring: Primær: 5 dager 20 grader Sekundær: 30 dager 20 grader med bringebær Modning på flaske [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. juli 2014 Flasket: 9. august 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N