Brygger: Rolf Bakke
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3B Bock
OG: 68
FG: 17
Mengde vørter: 40,0l
Mengde ferdig øl: 37,5l
Alkoholstyrke: 6,7%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 49 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
8350 gr. Pilsmalt, EBC 3,5
2034 gr. Vienna, EBC 6
1000 gr. Crystalmalt, EBC 120
370 gr. Crystal malt, EBC 400
208 gr. Caramalt, EBC 35
1000 gr. Spraymalt lys, EBC 12

[B]Humle og krydder[/B]
30 gr. Amarillo Pellet, 8,85 tid 01:00
20 g. Saaz 2014, pellet, 2,88 tid 01:00
16 gr. Hallertau Mittelfruh, 3,9 tid 01:00
30 gr. Sterling pellet, 4 tid 00:10

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader 75 min
78 grader 30 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833 German Bock
Gjærmengde: Slurry 539 ml
Informasjon om gjæring:
9-10 grader i 27 dager
2 grader i 28 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. november 2015
Flasket: 2. januar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F