Brygger: Rolf Bakke Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3B Bock OG: 68 FG: 17 Mengde vørter: 40,0l Mengde ferdig øl: 37,5l Alkoholstyrke: 6,7% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 49 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 8350 gr. Pilsmalt, EBC 3,5 2034 gr. Vienna, EBC 6 1000 gr. Crystalmalt, EBC 120 370 gr. Crystal malt, EBC 400 208 gr. Caramalt, EBC 35 1000 gr. Spraymalt lys, EBC 12 [B]Humle og krydder[/B] 30 gr. Amarillo Pellet, 8,85 tid 01:00 20 g. Saaz 2014, pellet, 2,88 tid 01:00 16 gr. Hallertau Mittelfruh, 3,9 tid 01:00 30 gr. Sterling pellet, 4 tid 00:10 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader 75 min 78 grader 30 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 German Bock Gjærmengde: Slurry 539 ml Informasjon om gjæring: 9-10 grader i 27 dager 2 grader i 28 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. november 2015 Flasket: 2. januar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F