Brygger: Arne Jervell
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11A Belgisk dubbel/Bruin
OG: 1,064
FG: 1,012
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 7,1%
Beregnet IBU: 18,0
Beregnet farge: 45 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
I mesk:
4810 g Pilsnermalt 
450 g Munich Malt (Lys)    
227 g Caramel Aromatic
227 g Caramunich I 90 EBC 
227 g Special B

I kok:
454 g CBW Pilsen Light DME 
340 g Belgisk Kandisukker D-90
227 g Hvitt sukker

[B]Humle og krydder[/B]
60 g Tettnang pellets 3.3% @ 60 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65°C i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP530
Gjærmengde: 250 mrd celler
Informasjon om gjæring:
Sette gjær ved 17 °C.
Gjære ved 18 °C til 50% utgjæret.
Øk naturlig til 21 °C og la stå til ferdig.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. september 2017
Flasket: 1. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F