Brygger: Arne Jervell Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11A Belgisk dubbel/Bruin OG: 1,064 FG: 1,012 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 7,1% Beregnet IBU: 18,0 Beregnet farge: 45 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] I mesk: 4810 g Pilsnermalt 450 g Munich Malt (Lys) 227 g Caramel Aromatic 227 g Caramunich I 90 EBC 227 g Special B I kok: 454 g CBW Pilsen Light DME 340 g Belgisk Kandisukker D-90 227 g Hvitt sukker [B]Humle og krydder[/B] 60 g Tettnang pellets 3.3% @ 60 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65°C i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP530 Gjærmengde: 250 mrd celler Informasjon om gjæring: Sette gjær ved 17 °C. Gjære ved 18 °C til 50% utgjæret. Øk naturlig til 21 °C og la stå til ferdig. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. september 2017 Flasket: 1. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F