Brygger: Matthew Arens Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4F California common/Steam beer OG: 1054 FG: 1017 Mengde vørter: 24,5l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 4,9% Beregnet IBU: 40,5 Beregnet farge: 19 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3.6kg Marris Otter malt 450g Munich type I malt 225g pale crystal malt 225g crystal malt 225g Biscuit malt [B]Humle og krydder[/B] 20g Northern Brewer pellets 10,5% 75 minutter 10g Northern Brewer pellets 10,5% 20 minutter 17g Northern Brewer pellets 10,5% 5 minutter 45g Northern Brewer pellets 10,5% tørrhumling 14 dager [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 68C i 60 minutter 76C i 15 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WY2112 Gjærmengde: 1 pakke i 1,5 liter starter Informasjon om gjæring: 16-17C i 2 uker, 10C i 2 uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. desember 2012 Flasket: 13. januar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N