Brygger: Matthew Arens
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4F California common/Steam beer
OG: 1054
FG: 1017
Mengde vørter: 24,5l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 4,9%
Beregnet IBU: 40,5
Beregnet farge: 19 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3.6kg Marris Otter malt
450g Munich type I malt
225g pale crystal malt
225g crystal malt
225g Biscuit malt

[B]Humle og krydder[/B]
20g Northern Brewer pellets 10,5% 75 minutter
10g Northern Brewer pellets 10,5% 20 minutter
17g Northern Brewer pellets 10,5% 5 minutter
45g Northern Brewer pellets 10,5% tørrhumling 14 dager

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
68C i 60 minutter
76C i 15 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WY2112
Gjærmengde: 1 pakke i 1,5 liter starter
Informasjon om gjæring:
16-17C i 2 uker, 10C i 2 uker

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. desember 2012
Flasket: 13. januar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N