Brygger: Vegard Grøslie Wennesland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13B Krydret øl (basistype 4E Amerikansk pale ale) Ekstra ingredienser: Mint OG: 1,055 FG: 1,013 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 35,8 Beregnet farge: 12,8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3.655 kg German Pale Ale Malt 0.609 kg German Munich Malt 0.365 kg German Wheat Malt 0.244 kg German Caramel Malt Light 0.122 kg German Caramel Malt Dark [B]Humle og krydder[/B] 60 min: 7g US Warrior 7g US Chinook 7g US Simcoe 30 min: 7g US Willamette 7g US Cascade 10 min: 7g US Cascade [B]Andre ingredienser[/B] Mynte te. 4 poser. Siste 5 min i koken. [B]Meskeinformasjon[/B] Meskingen gikk som normalt [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 001 Gjærmengde: 2 rør Informasjon om gjæring: Gjæringen gikk som normalt. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. februar 2015 Flasket: 6. mars 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N