Brygger: Vegard Grøslie Wennesland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13B Krydret øl (basistype 4E Amerikansk pale ale)
Ekstra ingredienser: Mint
OG: 1,055
FG: 1,013
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 35,8
Beregnet farge: 12,8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3.655 kg German Pale Ale Malt
0.609 kg German Munich Malt
0.365 kg German Wheat Malt
0.244 kg German Caramel Malt Light
0.122 kg German Caramel Malt Dark

[B]Humle og krydder[/B]
60 min:
7g US Warrior
7g US Chinook
7g US Simcoe

30 min:
7g US Willamette
7g US Cascade

10 min:
7g US Cascade

[B]Andre ingredienser[/B]
Mynte te. 4 poser. Siste 5 min i koken.

[B]Meskeinformasjon[/B]
Meskingen gikk som normalt

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 001
Gjærmengde: 2 rør
Informasjon om gjæring:
Gjæringen gikk som normalt.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. februar 2015
Flasket: 6. mars 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N