Brygger: Rolf Lysfjord Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4B Engelsk best bitter OG: 1046 FG: 1012 Mengde vørter: 60,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 4,8% Beregnet IBU: 32,0 Beregnet farge: 22 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 10.000 kg Maris Otter Malt (88.5%) 0.600 kg Flaked Barley (5.31%) 0.400 kg Crystal 60 (3.54%) 0.300 kg Crystal 15 (2.65%) [B]Humle og krydder[/B] 65.0 g Willamette Pellet (5.5% Alpha) @ 60 Minutes (First Wort) (1.3 g/L) 30.0 g East Kent Golding Pellet (6.4% Alpha) @ 15 Minutes (Boil) (0.6 g/L) 35.0 g Willamette Pellet (5.5% Alpha) @ 15 Minutes (Boil) (0.7 g/L) 40.0 g East Kent Golding Pellet (6.4% Alpha) @ 2 Minutes (Boil) (0.8 g/L) 35.0 g Willamette Pellet (5.5% Alpha) @ 2 Minutes (Boil) (0.7 g/L) [B]Andre ingredienser[/B] 5.0 g CaCl2 (33%) - Calcium Chloride @ 120 Minutes (Mash) 5.0 g CaCO2 - (Mesk) - Kalsiumkarbonat @ 120 Minutes (Mash) 10.0 g CaSO4 - Calcium Sulfate / Gypsum @ 120 Minutes (Mash) 10.0 g NaHCO3 (Mesk) - Natriumbikarbonat @ 120 Minutes (Mash) [B]Meskeinformasjon[/B] Party Gyle, second runnings [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WY1318 Gjærmengde: Slurry Informasjon om gjæring: 2 uker @ 17-20C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 20. oktober 2013 Flasket: 18. mars 2014 Filtrert: Nei Karbonering: F