Brygger: Per Christian Nødtvedt
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7A Weizen/Weissbier
OG: 1,046
FG: 1,009
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 4,8%
Beregnet IBU: 13,0
Beregnet farge: 6,6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2.5 kg Pilsner (Weyermann)
2kg Wheat Malt, Pale (Weyermann)

[B]Humle og krydder[/B]
10g Cascade 2013 (4%AA) - Boil 60 min
35g Saaz 2013 (2.2% AA) - Boil 30 min

[B]Andre ingredienser[/B]
0.5 tsp yeast nutrient - Boil 15 min

[B]Meskeinformasjon[/B]
Name                       Description                             Step Temperat Step Time     
Protein Rest               Add 27.00 l of water at 51.8 C          50.0 C        30 min        
Saccharification           Heat to 65.0 C over 15 min              65.0 C        30 min        
Saccharification II        Heat to 72.0 C over 7 min               72.0 C        15 min        
Mash Out                   Heat to 78.0 C over 6 min               78.0 C        10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 3068 Weihenst
Gjærmengde: 1 litre starter
Informasjon om gjæring:
Oxygenated with 1 liter / minute for 1 minute.
Pitched at 16 degrees.
Increased to 18 degrees over 4 days

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. januar 2015
Flasket: 20. januar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N