Brygger: Per Christian Nødtvedt Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7A Weizen/Weissbier OG: 1,046 FG: 1,009 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 4,8% Beregnet IBU: 13,0 Beregnet farge: 6,6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2.5 kg Pilsner (Weyermann) 2kg Wheat Malt, Pale (Weyermann) [B]Humle og krydder[/B] 10g Cascade 2013 (4%AA) - Boil 60 min 35g Saaz 2013 (2.2% AA) - Boil 30 min [B]Andre ingredienser[/B] 0.5 tsp yeast nutrient - Boil 15 min [B]Meskeinformasjon[/B] Name Description Step Temperat Step Time Protein Rest Add 27.00 l of water at 51.8 C 50.0 C 30 min Saccharification Heat to 65.0 C over 15 min 65.0 C 30 min Saccharification II Heat to 72.0 C over 7 min 72.0 C 15 min Mash Out Heat to 78.0 C over 6 min 78.0 C 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 3068 Weihenst Gjærmengde: 1 litre starter Informasjon om gjæring: Oxygenated with 1 liter / minute for 1 minute. Pitched at 16 degrees. Increased to 18 degrees over 4 days [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. januar 2015 Flasket: 20. januar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N