Brygger: Rolf Bakke Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1,090 FG: 1,031 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 18,3l Alkoholstyrke: 7,7% Beregnet IBU: 33,0 Beregnet farge: 49 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2900 gr. Pilsner, EBC 3 2900 gr. Pale Ale, Maris Otter, EBC 5,5 100 gr. Red Crystal, EBC 400 50 gr. Chocolate Malt, EBC 1200 50 gr. Special B hel, EBC 350 1500 gr. Cassonade, EBC ? [B]Humle og krydder[/B] 23 gr. East Kent Goldings Blomst 2011, IBU 5,4, tid 01:30 6 gr. East Kent Goldings Pellets, 2011, IBU 4, tid 01:30 20 gr. Fuggles Blomst 2013, IBU 5,3, tid 01:30 20 gr. Hallertau Mittelfruh 2013 blomst, IBU 3,9, tid 00:30 15 gr. Fuggles Blomst 2013, IBU 5,3, tid 00:15 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Innmesk 58 grader Mesking 58 grader 15 min. Mesking 66 grader 30 min. Mesking 70 grader 30 min. Skylling 78 grader 30 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP540 Abbey Ale Gjærmengde: Slurry 169 ml. Informasjon om gjæring: 14 dager på 19-22 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. januar 2015 Flasket: 30. januar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: F