Brygger: Sverre Bech-Sjøthun Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10B Lys sterk belgisk ale OG: 1,081 FG: 1,017 Mengde vørter: 31,0l Mengde ferdig øl: 28,0l Alkoholstyrke: 8,2% Beregnet IBU: 29,0 Beregnet farge: 7,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6.5kg Pilsner malt 1.3kg table sugar [B]Humle og krydder[/B] 30g Magnum @ 60 min 30g Tettnang @ 15 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min @ 66C 10 min @ 75C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP530 Gjærmengde: 3l starter Informasjon om gjæring: Pitch yeast at 18C, ferment at 19C, and allow to rise freely up to 24C, for 7 days, or until FG is reached. Carbonate with 7g sugar per liter [B]Kommentarer[/B] Brewed on Grainfather. 90% mash efficiency. Mash water: 21l Sparge water: 15l Water adjustments Mash: 4g CaSO4, 2g CaCL2, 0g CaCO3 Sparge: 3g CaSO4, 2g CaCL2 [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. juli 2017 Flasket: 8. august 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N