Brygger: Georg Jensen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1050
FG: 1015
Mengde vørter: 18,2l
Mengde ferdig øl: 16,0l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 35,9
Beregnet farge: 22 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3750 gram  Castle malting -  Pale ale Malt (2 Row)  (5,9 EBC) 
410 gram Caramel/Crystal Malt - 40L (78,8 EBC) 
200 gram Wheat Malt, Ger (3,9 EBC)  
100 gram Biscuit Malt (45,3 EBC)  
30 gram Chocolate Malt (886,5 EBC)

[B]Humle og krydder[/B]
26,00 g Amarillo Gold [8,50 %] - 60,0 min 
10,00 g Amarillo Gold [8,50 %] -  20,0 min 
20,00 g Amarillo Gold [8,50 %] -  ved kokeslutt 
20,00 g Kohatu [5,70 %] - ved kokeslutt
 
15 g Kohatu [5,70 %] - Tørrhumle etter 7 dager
15 g Amarillo Gold [8,50 %] - Tørrhumle etter 7 dager

[B]Andre ingredienser[/B]
1 tablett Whirlflock

[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min ved 68.5 c
Partiskylling x2 ved 77c

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: 1 pakke
Informasjon om gjæring:
Gjæret ved 17 c romtemperatur i 13 dager, deretter ved 20 c i 4 dager.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. februar 2013
Flasket: 22. februar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N