Brygger: Georg Jensen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1050 FG: 1015 Mengde vørter: 18,2l Mengde ferdig øl: 16,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 35,9 Beregnet farge: 22 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3750 gram Castle malting - Pale ale Malt (2 Row) (5,9 EBC) 410 gram Caramel/Crystal Malt - 40L (78,8 EBC) 200 gram Wheat Malt, Ger (3,9 EBC) 100 gram Biscuit Malt (45,3 EBC) 30 gram Chocolate Malt (886,5 EBC) [B]Humle og krydder[/B] 26,00 g Amarillo Gold [8,50 %] - 60,0 min 10,00 g Amarillo Gold [8,50 %] - 20,0 min 20,00 g Amarillo Gold [8,50 %] - ved kokeslutt 20,00 g Kohatu [5,70 %] - ved kokeslutt 15 g Kohatu [5,70 %] - Tørrhumle etter 7 dager 15 g Amarillo Gold [8,50 %] - Tørrhumle etter 7 dager [B]Andre ingredienser[/B] 1 tablett Whirlflock [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min ved 68.5 c Partiskylling x2 ved 77c [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: Gjæret ved 17 c romtemperatur i 13 dager, deretter ved 20 c i 4 dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. februar 2013 Flasket: 22. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N