Brygger: Ronny Skårsmoen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7C Belgisk wit OG: 1,047 FG: 1,008 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 22,7 Beregnet farge: 7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2,40 kg Hvete Malt 2,40 kg Pilsner Malt [B]Humle og krydder[/B] 45,00 g Saaz [4,40 %] - 60 minutter 42,00 g Appelsinskall søt - 10 minutter 42,00 g Koriander(uknust) - 10 minutter [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket på 64⁰C i 75 minutter. Utmesk på 77⁰C i 5 minutter. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP400 Gjærmengde: 220 milliarder Informasjon om gjæring: Startet gjæring på 19⁰C. Øket til 24⁰C etter stormgjæring. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. februar 2017 Flasket: 17. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N