Brygger: Ronny Skårsmoen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7C Belgisk wit
OG: 1,047
FG: 1,008
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 22,7
Beregnet farge: 7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2,40 kg Hvete Malt 
2,40 kg Pilsner Malt

[B]Humle og krydder[/B]
45,00 g Saaz [4,40 %] - 60 minutter
42,00 g Appelsinskall søt - 10 minutter
42,00 g Koriander(uknust) - 10 minutter

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket på 64⁰C i 75 minutter.
Utmesk på 77⁰C i 5 minutter.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP400
Gjærmengde: 220 milliarder
Informasjon om gjæring:
Startet gjæring på 19⁰C.
Øket til 24⁰C etter stormgjæring.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. februar 2017
Flasket: 17. februar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N