Brygger: Jonas Hovde Pedersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1090 FG: 1024 Mengde vørter: 45,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 10,0% Beregnet IBU: 30,6 Beregnet farge: 36,8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 10,5 kg pilsmalt 3 kg munich type 2 1 kg crystall 120 EBC 0,5 kg special B 1 kg Demerarasukker tilsatt i vørter, kokt 15 min [B]Humle og krydder[/B] 60 g target, kokt 60 min, 8,8% alfa 50 g Hallertau mittelfrueh, kokt 10 min, 3,2 % alfa 40 g target, kokt 5 min, 8,8 % alfa [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 75 min på 65 grader C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 1214 Belgian Abbey Gjærmengde: Masse slurry Informasjon om gjæring: 14 dager på 20 grader C [B]Kommentarer[/B] 230 gram sukker til 40 liter øl for karbonering [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. mai 2015 Flasket: 6. juni 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N