Brygger: Kenneth Nygård Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10A Belgisk blond OG: 1,060 FG: 1,011 Mengde vørter: 19,5l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 6,7% Beregnet IBU: 28,0 Beregnet farge: 11 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3,8 kg Pale Malt 0,8 kg Hvetemalt 0,2 kg Caramalt (30 EBC) 0,2 kg Sukker (tilsatt noen dager etter brygging) [B]Humle og krydder[/B] 45 g Hallertauer Mittelfrueh (2,7 % AA) - 60 min 42 g Saaz (2,6 % AA) - 60 min [B]Andre ingredienser[/B] 1,9 gram Gypsum 1,0 gram NaCl [B]Meskeinformasjon[/B] 66 C (25 liter) i 65 minutter 74 C utmesk (10 min) [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP550 Gjærmengde: 3 pakker Informasjon om gjæring: Ca 20 grader i 14 dage [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. januar 2017 Flasket: 2. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N