Brygger: Kenneth Nygård
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10A Belgisk blond
OG: 1,060
FG: 1,011
Mengde vørter: 19,5l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 6,7%
Beregnet IBU: 28,0
Beregnet farge: 11 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3,8 kg Pale Malt
0,8 kg Hvetemalt
0,2 kg Caramalt (30 EBC)
0,2 kg Sukker (tilsatt noen dager etter brygging)

[B]Humle og krydder[/B]
45 g Hallertauer Mittelfrueh (2,7 % AA) - 60 min
42 g Saaz (2,6 % AA) - 60 min

[B]Andre ingredienser[/B]
1,9 gram Gypsum
1,0 gram NaCl

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 C (25 liter) i 65 minutter
74 C utmesk (10 min)

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP550
Gjærmengde: 3 pakker
Informasjon om gjæring:
Ca 20 grader i 14 dage

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. januar 2017
Flasket: 2. februar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N