Brygger: Dagfinn Salte Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,064 FG: 1,014 Mengde vørter: 15,0l Mengde ferdig øl: 11,5l Alkoholstyrke: 6,6% Beregnet IBU: 78,0 Beregnet farge: 7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsmalt 3,5ebc 3500g Havregryn 300g [B]Humle og krydder[/B] Co2 extrakt 61% 5ml @ 60min Centenial 9,7% Citra 13,8% Mosaic 10,6% Simcoe 13,5% 10g av hver på 10min, 20g av hver 15min steep og 20g av hver som tørrhumle 4dager før flasking. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] BIAB m/21l vann. Mesker på 66 grader i 60min, varmer opp til 78 grader og tar ut malten. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: us-05 Gjærmengde: 1pk dehydreert Informasjon om gjæring: Pitch på 17 grader og økert til 18 grader på dag to. Øker til 20 grader femte dag etter brygging og lar den stå der til flasking, ingen cc. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. januar 2018 Flasket: 22. januar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N