Brygger: Dagfinn Salte
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1,064
FG: 1,014
Mengde vørter: 15,0l
Mengde ferdig øl: 11,5l
Alkoholstyrke: 6,6%
Beregnet IBU: 78,0
Beregnet farge: 7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsmalt 3,5ebc          3500g
Havregryn                    300g

[B]Humle og krydder[/B]
Co2 extrakt 61%       5ml @ 60min

Centenial 9,7%
Citra 13,8%
Mosaic 10,6%
Simcoe 13,5%
10g av hver på 10min, 20g av hver 15min steep og 20g av hver som tørrhumle 4dager før flasking.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
BIAB m/21l vann.
Mesker på 66 grader i 60min, varmer opp til 78 grader og tar ut malten.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: us-05
Gjærmengde: 1pk dehydreert
Informasjon om gjæring:
Pitch på 17 grader og økert til 18 grader på dag to. Øker til 20 grader femte dag etter brygging og lar den stå der til flasking, ingen cc.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. januar 2018
Flasket: 22. januar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N