Brygger: Christer Nygård Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5E Skotsk ale OG: 1,042 FG: 1,012 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 4,2% Beregnet IBU: 20,0 Beregnet farge: 30 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] maris otter-79,7% pale crystal-8% munich-4% melanoiden-3,5% dark crystal-2,7% pale chocolate-2,1% [B]Humle og krydder[/B] EKG@60min-20 ibu [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 68c- 60 min 76c- 10min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp028 Gjærmengde: 2pk- 2l starter Informasjon om gjæring: 14 dager - 18c [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. november 2017 Flasket: 20. november 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F