Brygger: Christer Nygård
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5E Skotsk ale
OG: 1,042
FG: 1,012
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 4,2%
Beregnet IBU: 20,0
Beregnet farge: 30 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
maris otter-79,7%
pale crystal-8%
munich-4%
melanoiden-3,5%
dark crystal-2,7%
pale chocolate-2,1%

[B]Humle og krydder[/B]
EKG@60min-20 ibu

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
68c- 60 min
76c- 10min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp028
Gjærmengde: 2pk- 2l starter
Informasjon om gjæring:
14 dager - 18c

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. november 2017
Flasket: 20. november 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F