Brygger: Per Øyvind Tjeldnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4I Amerikansk amber OG: 1,056 FG: 1,012 Mengde vørter: 59,0l Mengde ferdig øl: 52,0l Alkoholstyrke: 5,8% Beregnet IBU: 53,0 Beregnet farge: 23,6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter pale malt, 10 kilo Pale Crystal, 1 kilo Crystal, 1 kilo Munich malt, 1 kilo Carafa special 3, 50 gram [B]Humle og krydder[/B] 90 gram Cascade (6,7%), 15 minutter 90 gram Equinox (13,9%), 15 minutter 90 gram Cascade (6,7%), 5 minutter 90 gram Equinox (13,9%), 5 minutter 90 gram Cascade (6,7%), tørrhumling, 7 dager 90 gram Equinox (13,9%), tørrhumling, 7 dager [B]Andre ingredienser[/B] 22 gram Kalsiumsulfat i mesk 11 gram CaCo3 i mesk 10 gram Kalsiumsulfat i skyllevannet 1 whirlfloctablett, 15 minutter kok 1 tsk Wyeast gjærnæring, 15 minutter kok [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader, 90 minutter 78 grader, 5 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 001 Gjærmengde: 2 rør, 3 l. starter Informasjon om gjæring: 18 grader i 7 dager 20 grader i 7 dager 20 grader i 14 dager, karbonering på flasker. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 31. januar 2016 Flasket: 14. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N