Brygger: Eivind K. Arntzen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12B Belgisk fruktlambic OG: 1065 FG: 1010 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 15,0 Beregnet farge: 0 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Malt, frukt, sukker [B]Humle og krydder[/B] Cascade, vaniljestand, eikebiter [B]Andre ingredienser[/B] Solbær, stikkelsbær [B]Meskeinformasjon[/B] 1 stegs infusjon [B]Gjæring[/B] Gjærtype: W1007 og 3763 Gjærmengde: 1pk av hver Informasjon om gjæring: Primær 2 uker Sekundær 2 år glassballong [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. januar 2014 Flasket: 16. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F