Brygger: Eivind K. Arntzen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12B Belgisk fruktlambic
OG: 1065
FG: 1010
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 15,0
Beregnet farge: 0 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Malt, frukt, sukker

[B]Humle og krydder[/B]
Cascade, vaniljestand, eikebiter

[B]Andre ingredienser[/B]
Solbær, stikkelsbær

[B]Meskeinformasjon[/B]
1 stegs infusjon

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: W1007 og 3763
Gjærmengde: 1pk av hver
Informasjon om gjæring:
Primær 2 uker
Sekundær 2 år glassballong

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 11. januar 2014
Flasket: 16. februar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F