Brygger: Jan Arild Helle Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12E Berliner weisse OG: 1035 FG: 1009 Mengde vørter: 19,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 3,4% Beregnet IBU: 6,0 Beregnet farge: 9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt og Hvetemalt [B]Humle og krydder[/B] Saaz og EKG [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Us-05 Gjærmengde: 1 pk Informasjon om gjæring: 18 grader [B]Kommentarer[/B] Ga vørter ett oppkok og kjølte til 45 grader. Sour kettling på 45 grader i 48 timer. 15 min kok. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. september 2015 Flasket: 19. september 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N