Brygger: Jan Arild Helle
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12E Berliner weisse
OG: 1035
FG: 1009
Mengde vørter: 19,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 3,4%
Beregnet IBU: 6,0
Beregnet farge: 9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt og Hvetemalt

[B]Humle og krydder[/B]
Saaz og EKG

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Us-05
Gjærmengde: 1 pk
Informasjon om gjæring:
18 grader

[B]Kommentarer[/B]
Ga vørter ett oppkok og kjølte til 45 grader. Sour kettling på 45 grader i 48 timer. 15 min kok.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. september 2015
Flasket: 19. september 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N