Brygger: Lasse Hennum Hansen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5G Old ale
OG: 1,068
FG: 1,020
Mengde vørter: 12,0l
Mengde ferdig øl: 11,0l
Alkoholstyrke: 6,4%
Beregnet IBU: 47,0
Beregnet farge: 48 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3 kg Maris Otter
0.2 kg Amber Malt
0.2 kg Crystal 150
0.1 kg Crystal 240
0.05 kg Chocolate Malt
0.17 kg Invertsukker #3

[B]Humle og krydder[/B]
50g Fuggle @ 60 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
68C i 60 min, dog på BIAB

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP023 Burton Ale
Gjærmengde: En god starter
Informasjon om gjæring:
18C i 14 dager-ish

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 24. juni 2017
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: F