Brygger: Lasse Hennum Hansen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5G Old ale OG: 1,068 FG: 1,020 Mengde vørter: 12,0l Mengde ferdig øl: 11,0l Alkoholstyrke: 6,4% Beregnet IBU: 47,0 Beregnet farge: 48 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3 kg Maris Otter 0.2 kg Amber Malt 0.2 kg Crystal 150 0.1 kg Crystal 240 0.05 kg Chocolate Malt 0.17 kg Invertsukker #3 [B]Humle og krydder[/B] 50g Fuggle @ 60 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 68C i 60 min, dog på BIAB [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP023 Burton Ale Gjærmengde: En god starter Informasjon om gjæring: 18C i 14 dager-ish [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 24. juni 2017 Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: F