Brygger: Håvard Schanke
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3A Helles bock/Maibock
OG: 1,067
FG: 1,012
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 7,2%
Beregnet IBU: 22,0
Beregnet farge: 14 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Munich lys 15 EBC
German tradition Pilsner malt 2 EBC
Carapils 5 EBC
Melanoidin malt 70 EBC
Sauermalt 5 EBC

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum 13 AA
Tettnang 4 AA

[B]Andre ingredienser[/B]
Vann,

[B]Meskeinformasjon[/B]
Innmesk på 60C. Kjapt opp til 63C. Tok av en liten dekoksjon, og kokte opp. Hevet temp til 72C for en kort rest. 
Utmesk på 78C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833
Gjærmengde: 666 Milliarder celle
Informasjon om gjæring:
Pitchet på 8C og holdt den der i 4 dager.
2 dager på 10 grader. 
2 dager på 12 grader
Resten på 14 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. desember 2015
Flasket: 22. desember 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N