Brygger: Håvard Schanke Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3A Helles bock/Maibock OG: 1,067 FG: 1,012 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 7,2% Beregnet IBU: 22,0 Beregnet farge: 14 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Munich lys 15 EBC German tradition Pilsner malt 2 EBC Carapils 5 EBC Melanoidin malt 70 EBC Sauermalt 5 EBC [B]Humle og krydder[/B] Magnum 13 AA Tettnang 4 AA [B]Andre ingredienser[/B] Vann, [B]Meskeinformasjon[/B] Innmesk på 60C. Kjapt opp til 63C. Tok av en liten dekoksjon, og kokte opp. Hevet temp til 72C for en kort rest. Utmesk på 78C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: 666 Milliarder celle Informasjon om gjæring: Pitchet på 8C og holdt den der i 4 dager. 2 dager på 10 grader. 2 dager på 12 grader Resten på 14 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. desember 2015 Flasket: 22. desember 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N