Brygger: Øyvind Langgård
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 5B Amerikansk brown ale)
Ekstra ingredienser: Kaffe
OG: 1,058
FG: 1,019
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 26,0
Beregnet farge: 48 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4,5 kg Maris Otter
0,7 kg Havremalt
0,4 kg Crystal 150
0,3 kg Castle Lys kaffemalt
0,3 kg Melanoidinmalt
0,2 kg Castle Mørk Kaffemalt
0,15 kg Dark Crystal (240 EBC)
0,1 kg Carafa 1

[B]Humle og krydder[/B]
15 g Willamette FWH 60 min
15 g CTZ 60 min
35 g CTZ 0 min
35 g Willamette 0 min

[B]Andre ingredienser[/B]
2 l Kaffe av typen Colombia kjøpt på Supreme Roastworks. Presset rett inn i keg vha. 8 pressinger med Aeropress. 
Konsentrasjon: 70 g/l

Brukt Brewbrite og gjærnæring.
Tilsatt ren O2 før gjærign

[B]Meskeinformasjon[/B]
67*C i 60 min
76*C skylling i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP013
Gjærmengde: 200 milliarder
Informasjon om gjæring:
Gjæret i romtemp, deretter keg'et og satt ved 4*C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. februar 2016
Flasket: 4. mars 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F