Brygger: Øyvind Langgård Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 5B Amerikansk brown ale) Ekstra ingredienser: Kaffe OG: 1,058 FG: 1,019 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 26,0 Beregnet farge: 48 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4,5 kg Maris Otter 0,7 kg Havremalt 0,4 kg Crystal 150 0,3 kg Castle Lys kaffemalt 0,3 kg Melanoidinmalt 0,2 kg Castle Mørk Kaffemalt 0,15 kg Dark Crystal (240 EBC) 0,1 kg Carafa 1 [B]Humle og krydder[/B] 15 g Willamette FWH 60 min 15 g CTZ 60 min 35 g CTZ 0 min 35 g Willamette 0 min [B]Andre ingredienser[/B] 2 l Kaffe av typen Colombia kjøpt på Supreme Roastworks. Presset rett inn i keg vha. 8 pressinger med Aeropress. Konsentrasjon: 70 g/l Brukt Brewbrite og gjærnæring. Tilsatt ren O2 før gjærign [B]Meskeinformasjon[/B] 67*C i 60 min 76*C skylling i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP013 Gjærmengde: 200 milliarder Informasjon om gjæring: Gjæret i romtemp, deretter keg'et og satt ved 4*C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. februar 2016 Flasket: 4. mars 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F