Brygger: Ole Kristian Nylund Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5D Altbier OG: 1,050 FG: 1,015 Mengde vørter: 16,0l Mengde ferdig øl: 15,0l Alkoholstyrke: 4,9% Beregnet IBU: 29,0 Beregnet farge: 29 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3000g Pilsner malt 800g Munich II 200g Caramunich 120 50g Carafa special II [B]Humle og krydder[/B] 20g Perle (7,7%) - 60 min 13g Perle - 15 min [B]Andre ingredienser[/B] 1/2 Protafloc 1/2 tsk gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] BIAB, 90 minutter ved 66C. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP810 Gjærmengde: 1,2 liter starter. Informasjon om gjæring: 13C i 4 uker. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. januar 2016 Flasket: 14. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N