Brygger: Ole Kristian Nylund
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5D Altbier
OG: 1,050
FG: 1,015
Mengde vørter: 16,0l
Mengde ferdig øl: 15,0l
Alkoholstyrke: 4,9%
Beregnet IBU: 29,0
Beregnet farge: 29 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3000g Pilsner malt
800g Munich II
200g Caramunich 120
50g Carafa special II

[B]Humle og krydder[/B]
20g Perle (7,7%) - 60 min
13g Perle - 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]
1/2 Protafloc
1/2 tsk gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
BIAB, 90 minutter ved 66C.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP810
Gjærmengde: 1,2 liter starter.
Informasjon om gjæring:
13C i 4 uker.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. januar 2016
Flasket: 14. februar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N