Brygger: Bjarke Vang
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1070
FG: 1017
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 6,9%
Beregnet IBU: 71,0
Beregnet farge: 17 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt          	 	7	EBC	 	3700	g
Wheat Malt	        	3	EBC	 	200	g
Crystal Malt      	 	120	EBC	 	200	g
Maris Otter Pale Malt	 5	EBC	 	2800	g

[B]Humle og krydder[/B]
Galena	13%	 	25	g	 	60	minutter
Mosaic	11%	 	50	g	 	15	minutter
Chinook	12.5% 	25	g	 	5	minutter
Simcoe    13%         25    g              5      minutter
Simcoe	13%	 	50	g	 	0	minutter
Simcoe	13%	 	40	g	 	tørrhumlet (14 dager)
Mosaic     11%         40    g              tørrhumlet (14 dager)
Simcoe     13%        20    g              tørrhumlet (4 dager)
Mosaic      11%        10    g              tørrhumlet (4 dager)

[B]Andre ingredienser[/B]
Klarningsmiddel og vannjustering tilsatt.

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader i 90 minutter.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: 
Informasjon om gjæring:


[B]Kommentarer[/B]
Brygget av Jorg Solheim, Bjarke Vang og Pål Rolfsen.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. februar 2013
Flasket: 18. mars 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N