Brygger: Bjarke Vang Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1070 FG: 1017 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 6,9% Beregnet IBU: 71,0 Beregnet farge: 17 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt 7 EBC 3700 g Wheat Malt 3 EBC 200 g Crystal Malt 120 EBC 200 g Maris Otter Pale Malt 5 EBC 2800 g [B]Humle og krydder[/B] Galena 13% 25 g 60 minutter Mosaic 11% 50 g 15 minutter Chinook 12.5% 25 g 5 minutter Simcoe 13% 25 g 5 minutter Simcoe 13% 50 g 0 minutter Simcoe 13% 40 g tørrhumlet (14 dager) Mosaic 11% 40 g tørrhumlet (14 dager) Simcoe 13% 20 g tørrhumlet (4 dager) Mosaic 11% 10 g tørrhumlet (4 dager) [B]Andre ingredienser[/B] Klarningsmiddel og vannjustering tilsatt. [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader i 90 minutter. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: Informasjon om gjæring: [B]Kommentarer[/B] Brygget av Jorg Solheim, Bjarke Vang og Pål Rolfsen. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. februar 2013 Flasket: 18. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N