Brygger: Alberto Pescador
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7A Weizen/Weissbier
OG: 1050
FG: 1011
Mengde vørter: 17,0l
Mengde ferdig øl: 14,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 15,0
Beregnet farge: 12 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
50% Pilsner
50% Wheat

[B]Humle og krydder[/B]
Nugget for bittering

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Single infusion, 65 degC, 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp300
Gjærmengde: 130B (0.75)
Informasjon om gjæring:
Primary fermentation: 4 days @ 19degC
Secondary: 8 days @ 22 degC
Cold crash at 5 degC

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. januar 2017
Flasket: 26. januar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N