Brygger: Alberto Pescador Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7A Weizen/Weissbier OG: 1050 FG: 1011 Mengde vørter: 17,0l Mengde ferdig øl: 14,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 15,0 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 50% Pilsner 50% Wheat [B]Humle og krydder[/B] Nugget for bittering [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Single infusion, 65 degC, 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp300 Gjærmengde: 130B (0.75) Informasjon om gjæring: Primary fermentation: 4 days @ 19degC Secondary: 8 days @ 22 degC Cold crash at 5 degC [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. januar 2017 Flasket: 26. januar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N