Brygger: Kurt Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1D Tysk pilsener OG: 1,050 FG: 1,009 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 33,0 Beregnet farge: 5,8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Tysk pilsnermalt 4100 g Aciduated malt 200 g Flaket bygg 200 g Melanoidin malt 100 g [B]Humle og krydder[/B] Magnum 15 g @ 60 min Mittelfruh 25 g @ 15 min Mittelfruh 25 g @ 5 min [B]Andre ingredienser[/B] Whirlfloc Gjærnæring Clarex i gjæringskar [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader i 70 min 78 grader i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Saflager W34/70 Gjærmengde: 3 pakker, rehydrert Informasjon om gjæring: 7 dager på 9 grader 9 dager på 10 grader 3 dager på 16 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. september 2017 Flasket: 8. oktober 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F