Brygger: Kurt Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1D Tysk pilsener
OG: 1,050
FG: 1,009
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 5,4%
Beregnet IBU: 33,0
Beregnet farge: 5,8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Tysk pilsnermalt 4100 g
Aciduated malt 200 g
Flaket bygg 200 g
Melanoidin malt 100 g

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum 15 g @ 60 min
Mittelfruh 25 g @ 15 min
Mittelfruh 25 g @ 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Whirlfloc
Gjærnæring
Clarex i gjæringskar

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader i 70 min
78 grader i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Saflager W34/70
Gjærmengde: 3 pakker, rehydrert
Informasjon om gjæring:
7 dager på 9 grader
9 dager på 10 grader
3 dager på 16 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 11. september 2017
Flasket: 8. oktober 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F