Brygger: Jonas Hovde Pedersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 1E Münchener helles) Ekstra ingredienser: Bjørkesaft OG: 1054 FG: 1014 Mengde vørter: 65,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 28,5 Beregnet farge: 8,4 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 10,5 kg pilsmalt 0,7 kg munich type 2 [B]Humle og krydder[/B] 50 g northern brewer, kokt 60 min, 7,4 % alfa 40 g Mosaic kokt 10 min, 12 % alfa [B]Andre ingredienser[/B] 0,5 ts Gjærnæring 0,5 ts supermoss [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min på 67 grader C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Saflager W-34/70 Gjærmengde: 3 pakker Informasjon om gjæring: 35 dager på 10 grader C [B]Kommentarer[/B] 240 gram sukker til karbonering av 50 liter øl [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. april 2015 Flasket: 25. mai 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N