Brygger: Jonas Hovde Pedersen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 1E Münchener helles)
Ekstra ingredienser: Bjørkesaft
OG: 1054
FG: 1014
Mengde vørter: 65,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 28,5
Beregnet farge: 8,4 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
10,5 kg pilsmalt
0,7 kg munich type 2

[B]Humle og krydder[/B]
50 g northern brewer, kokt 60 min, 7,4 % alfa
40 g Mosaic kokt 10 min, 12 % alfa

[B]Andre ingredienser[/B]
0,5 ts Gjærnæring 
0,5 ts supermoss

[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min på 67 grader C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Saflager W-34/70
Gjærmengde: 3 pakker
Informasjon om gjæring:
35 dager på 10 grader C

[B]Kommentarer[/B]
240 gram sukker til karbonering av 50 liter øl

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. april 2015
Flasket: 25. mai 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N