Brygger: Bernt Sandsmark Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1100 FG: 1020 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 12,0% Beregnet IBU: 100,0 Beregnet farge: 100 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 8 kg pale malt 800g munichII 300g black patent 300g brownmalt 300g crystall 120 300g pale chocolat 300g havregryn 300g special b 300g roasted barley 400g mørk moscovadesukker i kok [B]Humle og krydder[/B] 60g warrior 60 min 100g willamette 30 min 100g willamette 15 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp001 Gjærmengde: 2.5 liter starter Informasjon om gjæring: 18-20 grader i 21 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. oktober 2015 Flasket: 3. mars 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F