Brygger: Bernt Sandsmark
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1100
FG: 1020
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 12,0%
Beregnet IBU: 100,0
Beregnet farge: 100 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
8 kg pale malt
800g munichII
300g black patent
300g brownmalt
300g crystall 120
300g pale chocolat
300g havregryn
300g special b
300g roasted barley
400g mørk moscovadesukker i kok

[B]Humle og krydder[/B]
60g warrior 60 min
100g willamette 30 min
100g willamette 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp001
Gjærmengde: 2.5 liter starter
Informasjon om gjæring:
18-20 grader i 21 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 25. oktober 2015
Flasket: 3. mars 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F