Brygger: Even Obrestad Hægstad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8D Porter OG: 64 FG: 18 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 39,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 36,0 Beregnet farge: 82 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 7 kg maris otter 4 kg munchener 1,6 kg brown malt 1,5 kg crystal 120 EBC 0,9 chocolate malt 1200 EBC [B]Humle og krydder[/B] 80g cascade 90min 26,9 ibu 50 g cascade 15min 7,8 ibu 100 g cascade 1min 1,4 ibu [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring Irish Moss [B]Meskeinformasjon[/B] 68C 90 min Hadde 16 kg malt i 50L speidel, virker dårlig. Fikk ihvertfall elendig utbytte [B]Gjæring[/B] Gjærtype: California WLP001 Gjærmengde: 3 pakker Informasjon om gjæring: Gikk fint. [B]Kommentarer[/B] Var del av en batch som ble splittet i tre gjæringskar. De to andre ble smakssatt med hhv lakris og bringebær. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. januar 2014 Flasket: 21. januar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N