Brygger: Joar Eitrheim
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 11B Mørk sterk belgisk ale)
Ekstra ingredienser: Pomegranate molasses(Granateple Sirup), Kardemomme
OG: 1,076
FG: 1,013
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 8,3%
Beregnet IBU: 23,0
Beregnet farge: 37 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
- Pale Malt
- CaraAmber
- Carafa Special II
- Spraymalt Extra Light
- Simplicity Premium Blonde Candi Syrup
- Pomegranate molasses(Granateple Sirup)

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer Tradition
Kardemomme

[B]Andre ingredienser[/B]
Servomyces gjærnæring
Brewers Clarex

[B]Meskeinformasjon[/B]
67c 60min, 78c 10min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP530 (Topphøstet)
Gjærmengde: Uvisst pga topphøst
Informasjon om gjæring:
19 grader i 2 dager, ila 24 timer løft til 22grader og la stå 7 dager til.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: F