Brygger: Joar Eitrheim Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 11B Mørk sterk belgisk ale) Ekstra ingredienser: Pomegranate molasses(Granateple Sirup), Kardemomme OG: 1,076 FG: 1,013 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 8,3% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 37 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] - Pale Malt - CaraAmber - Carafa Special II - Spraymalt Extra Light - Simplicity Premium Blonde Candi Syrup - Pomegranate molasses(Granateple Sirup) [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer Tradition Kardemomme [B]Andre ingredienser[/B] Servomyces gjærnæring Brewers Clarex [B]Meskeinformasjon[/B] 67c 60min, 78c 10min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP530 (Topphøstet) Gjærmengde: Uvisst pga topphøst Informasjon om gjæring: 19 grader i 2 dager, ila 24 timer løft til 22grader og la stå 7 dager til. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: F