Brygger: Gard W. Karlsnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7A Weizen/Weissbier OG: 1,049 FG: 1,014 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 45,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 11,0 Beregnet farge: 11 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4700 g Vienna Malt (8 EBC) 3750 g Hvetemalt (5 EBC) 700 g Carapils (5 EBC) 200 g Crystal malt (120 EBC) 4 bananer most og tilsatt til mesking sammen med malt. [B]Humle og krydder[/B] -60 min: 30 g Hallertauer Mittelfrüh (4,5 %) -30 min: 20 g. Tettnang (3,8 %) -15 min: 30 g Hallertauer Mittelfrüh (4,5 %) -1 min: 30 g. Tettnang (3,8 %) [B]Andre ingredienser[/B] -15 min. 2 tsk. gjærnæring 1 ss hvetemel [B]Meskeinformasjon[/B] Infusjonsmesking 45 min @ 68 grader. Fly-sparge @ 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP300 Gjærmengde: 2 rør i 3 l. starter Informasjon om gjæring: 13 dager @ ca 17 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. januar 2014 Flasket: 30. januar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N