Brygger: Gard W. Karlsnes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7A Weizen/Weissbier
OG: 1,049
FG: 1,014
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 45,0l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 11,0
Beregnet farge: 11 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4700 g Vienna Malt (8 EBC)
3750 g Hvetemalt (5 EBC)
700 g Carapils (5 EBC)
200 g Crystal malt (120 EBC)

4 bananer most og tilsatt til mesking sammen med malt.

[B]Humle og krydder[/B]
-60 min:
30 g Hallertauer Mittelfrüh (4,5 %)

-30 min:
20 g. Tettnang (3,8 %)

-15 min:
30 g Hallertauer Mittelfrüh (4,5 %)

-1 min:
30 g. Tettnang (3,8 %)

[B]Andre ingredienser[/B]
-15 min.
2 tsk. gjærnæring
1 ss hvetemel

[B]Meskeinformasjon[/B]
Infusjonsmesking 45 min @ 68 grader.
Fly-sparge @ 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP300
Gjærmengde: 2 rør i 3 l. starter
Informasjon om gjæring:
13 dager @ ca 17 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. januar 2014
Flasket: 30. januar 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N