Brygger: Kenneth Nygård
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8D Porter
OG: 1053
FG: 1015
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 15,0l
Alkoholstyrke: 4,8%
Beregnet IBU: 29,0
Beregnet farge: 72 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2,60 kg Maris Otter Pale Malt
0,40 kg Rye Malt
0,30 kg Brown Malt
0,25 kg Chocolate Malt
0,20 kg Wheat Malt
0,20 kg Crystal Malt 60L
0,10 kg Crystal Malt 15L
0,10 kg Black Malt

[B]Humle og krydder[/B]
28 g East Kent Goldings (6,2 % AA) - 60 min
8 g East Kent Goldings (6,2 % AA) - 15 min
8 g East Kent Goldings (6,2 % AA) - 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67°C i 60 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: 1 pakke
Informasjon om gjæring:
19 grader i 2 uker

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 13. oktober 2013
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: N