Brygger: Kenneth Nygård Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8D Porter OG: 1053 FG: 1015 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 15,0l Alkoholstyrke: 4,8% Beregnet IBU: 29,0 Beregnet farge: 72 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2,60 kg Maris Otter Pale Malt 0,40 kg Rye Malt 0,30 kg Brown Malt 0,25 kg Chocolate Malt 0,20 kg Wheat Malt 0,20 kg Crystal Malt 60L 0,10 kg Crystal Malt 15L 0,10 kg Black Malt [B]Humle og krydder[/B] 28 g East Kent Goldings (6,2 % AA) - 60 min 8 g East Kent Goldings (6,2 % AA) - 15 min 8 g East Kent Goldings (6,2 % AA) - 5 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67°C i 60 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: 19 grader i 2 uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 13. oktober 2013 Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: N