Brygger: Einar Michelsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13F Klassisk norsk juleøl
OG: 1068
FG: 1018
Mengde vørter: 52,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 6,6%
Beregnet IBU: 29,0
Beregnet farge: 43 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner Malt 3 EBC 7000 g  
Munich Malt 20 EBC 5600 g  
Cara Crystal 120 EBC 2000 g  
Chocolate Malt 800 EBC 200 g  
Smoked Malt 6 EBC 100 g  
Dry Light Extract 8 EBC 1300 g  
Demerera Sugar 80 EBC 500 g

[B]Humle og krydder[/B]
Saaz 3.6 % 100 g 60 min  
Hersbrucker 1.8 % 100 g 60 min  
Saaz 3.6 % 80 g 10 min  
Hersbrucker 1.8 % 80 g 10 min  
Styrian Golding 1.7 % 80 g 10 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Trippel dekoksjonsmesk 53 - 68 - 77 Skylling på 78 grader.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833 German Bock L
Gjærmengde: 1,6 liter slurry
Informasjon om gjæring:
8 grader i 28 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. februar 2015
Flasket: 8. mars 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: F