Brygger: Einar Michelsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13F Klassisk norsk juleøl OG: 1068 FG: 1018 Mengde vørter: 52,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 6,6% Beregnet IBU: 29,0 Beregnet farge: 43 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner Malt 3 EBC 7000 g Munich Malt 20 EBC 5600 g Cara Crystal 120 EBC 2000 g Chocolate Malt 800 EBC 200 g Smoked Malt 6 EBC 100 g Dry Light Extract 8 EBC 1300 g Demerera Sugar 80 EBC 500 g [B]Humle og krydder[/B] Saaz 3.6 % 100 g 60 min Hersbrucker 1.8 % 100 g 60 min Saaz 3.6 % 80 g 10 min Hersbrucker 1.8 % 80 g 10 min Styrian Golding 1.7 % 80 g 10 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Trippel dekoksjonsmesk 53 - 68 - 77 Skylling på 78 grader. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 German Bock L Gjærmengde: 1,6 liter slurry Informasjon om gjæring: 8 grader i 28 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. februar 2015 Flasket: 8. mars 2015 Filtrert: Nei Karbonering: F