Brygger: Andreas Møller Frich Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4I Amerikansk amber OG: 1,051 FG: 1,012 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 18,0 Beregnet farge: 26 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4 kg pale malt, maris otter 0,75 kg carared 0,50 kg caramunich 2 0,5 kg munich malt type 2 0.5 kg melanoiden malt [B]Humle og krydder[/B] ahtanum cascade amarillo [B]Andre ingredienser[/B] 1.5 stk whirfloc 0.5 tsgjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] mesket på 66 grader i 60 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: us-05 Gjærmengde: 14 gram Informasjon om gjæring: gjæret i 3 uker på ca 21 grader på kjøkken, på flasker i 2 uker på badet ca 23 grader. karbonert med 5.5gram sukker pr. liter [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 20. januar 2016 Flasket: 10. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N