Brygger: Andreas Møller Frich
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4I Amerikansk amber
OG: 1,051
FG: 1,012
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 18,0
Beregnet farge: 26 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4 kg pale malt, maris otter
0,75 kg carared
0,50 kg caramunich 2 
0,5 kg munich malt type 2
0.5 kg melanoiden malt

[B]Humle og krydder[/B]
ahtanum
cascade
amarillo

[B]Andre ingredienser[/B]
1.5 stk whirfloc
0.5 tsgjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
mesket på 66 grader i 60 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: us-05
Gjærmengde: 14 gram
Informasjon om gjæring:
gjæret i 3 uker på ca 21 grader på kjøkken, på flasker i 2 uker på badet ca 23 grader.

karbonert med 5.5gram sukker pr. liter

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 20. januar 2016
Flasket: 10. februar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N