Brygger: Kjetil Håtveit Eidsvaag Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13G Klassisk norsk hjemmebrygg OG: 1,042 FG: 1,004 Mengde vørter: 14,5l Mengde ferdig øl: 6,5l Alkoholstyrke: 4,99% Beregnet IBU: 19,1 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] pilsner malt røykmalt munich malt caramalt hvetemalt [B]Humle og krydder[/B] northern brewer eastkent golding [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] meskes først i 10 min til 80C, blir avbrutt og mesker videre etter 1.5 timer. da i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp 6788 Gjærmengde: 1 glass Informasjon om gjæring: 24C i 3 dager 28C i 10 dager [B]Kommentarer[/B] 46 gr sukkerlake [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. januar 2017 Flasket: 23. januar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F