Brygger: Kjetil Håtveit Eidsvaag
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13G Klassisk norsk hjemmebrygg
OG: 1,042
FG: 1,004
Mengde vørter: 14,5l
Mengde ferdig øl: 6,5l
Alkoholstyrke: 4,99%
Beregnet IBU: 19,1
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
pilsner malt
røykmalt
munich malt 
caramalt 
hvetemalt

[B]Humle og krydder[/B]
northern brewer
eastkent golding

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
meskes først i 10 min til 80C, blir avbrutt og mesker videre etter 1.5 timer. da i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp 6788
Gjærmengde: 1 glass
Informasjon om gjæring:
24C i 3 dager
28C i 10 dager

[B]Kommentarer[/B]
46 gr sukkerlake

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. januar 2017
Flasket: 23. januar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F