Brygger: Arne Martin Aurlien Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12A Gueuze lambic OG: 1046 FG: 1004 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 27,0l Alkoholstyrke: 6,1% Beregnet IBU: 2,0 Beregnet farge: 5,6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2600 g castle hvetemalt 2600 g castle pilsnermalt [B]Humle og krydder[/B] 20 g saaz hel blomst 3% i mesk [B]Andre ingredienser[/B] 100 g eikekuber i gjæringskar [B]Meskeinformasjon[/B] 64 grader 90 minutter 78 grader 10 minutter 10 minutter koketid [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP670 Gjærmengde: 3 pakker i 4 liter starter Informasjon om gjæring: Starteren sto alene i ca. 3 måneder før vørteren ble tilsatt. Gjæring på 18-22 grader i ca. 10 måneder. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. mai 2012 Flasket: 17. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: F