Brygger: Arne Martin Aurlien
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12A Gueuze lambic
OG: 1046
FG: 1004
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 27,0l
Alkoholstyrke: 6,1%
Beregnet IBU: 2,0
Beregnet farge: 5,6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2600 g castle hvetemalt
2600 g castle pilsnermalt

[B]Humle og krydder[/B]
20 g saaz hel blomst 3% i mesk

[B]Andre ingredienser[/B]
100 g eikekuber i gjæringskar

[B]Meskeinformasjon[/B]
64 grader 90 minutter
78 grader 10 minutter
10 minutter koketid

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP670
Gjærmengde: 3 pakker i 4 liter starter
Informasjon om gjæring:
Starteren sto alene i ca. 3 måneder før vørteren ble tilsatt. Gjæring på 18-22 grader i ca. 10 måneder.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. mai 2012
Flasket: 17. mars 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: F