Brygger: Alex Reitan Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11A Belgisk dubbel/Bruin OG: 1,063 FG: 1,018 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 6,2% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 46 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Malt Brunt candy sugar [B]Humle og krydder[/B] Cascade [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] en time på 67 grader mashout på 75 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp500 trappist ale Gjærmengde: 2 rør Informasjon om gjæring: gjæret på rundt 24 grader i 2 uker [B]Kommentarer[/B] Øllet måtte dessverre tappes om på nye flasker, da jeg ikke hadde riktig type 0.33 flasker. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. november 2014 Flasket: 11. desember 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N