Brygger: Alex Reitan
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11A Belgisk dubbel/Bruin
OG: 1,063
FG: 1,018
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 6,2%
Beregnet IBU: 27,0
Beregnet farge: 46 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Malt

Brunt candy sugar

[B]Humle og krydder[/B]
Cascade

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
en time på 67 grader
mashout på 75 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp500 trappist ale
Gjærmengde: 2 rør
Informasjon om gjæring:
gjæret på rundt 24 grader i 2 uker

[B]Kommentarer[/B]
Øllet måtte dessverre tappes om på nye flasker, da jeg ikke hadde riktig type 0.33 flasker.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. november 2014
Flasket: 11. desember 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N