Brygger: Jason Johansen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4I Amerikansk amber OG: 1048 FG: 1010 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 48,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 47,0 Beregnet farge: 18 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 60g Amarillo gold (60 min) 40g Amarillo gold (15 min) 50g Bromling cross (end) 100g Tettnang (end) [B]Humle og krydder[/B] Pilsner malt: 812 kg Caramalt: 0,62 kg Crystal 120: 0,46 kg Dark Crystal: 1,88 kg [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Water heated and malt added. Mashed for 90 min. Sparge added in the end. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 CALIFORNIA AL Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: 12 days at 20 abt 20 deg.c 2 days cold crashed in the fridge [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. mai 2016 Flasket: 20. mai 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N