Brygger: Jason Johansen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4I Amerikansk amber
OG: 1048
FG: 1010
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 48,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 47,0
Beregnet farge: 18 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
60g Amarillo gold (60 min)
40g Amarillo gold (15 min)
50g Bromling cross (end)
100g Tettnang (end)

[B]Humle og krydder[/B]
Pilsner malt: 812 kg
Caramalt: 0,62 kg
Crystal 120: 0,46 kg
Dark Crystal: 1,88 kg

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Water heated and malt added.
Mashed for 90 min. Sparge added in the end.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP001 CALIFORNIA AL
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
12 days at 20 abt 20 deg.c
2 days cold crashed in the fridge

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. mai 2016
Flasket: 20. mai 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N