Brygger: Ole Hågensen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2C Märzen OG: 1055 FG: 1010 Mengde vørter: 30,0l Mengde ferdig øl: 28,0l Alkoholstyrke: 5,9% Beregnet IBU: 29,0 Beregnet farge: 23 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2800 gram pils malt 1700 gram vienna malt 2300 gram munich malt 500 gram cara munich malt 300 gram melanoidin malt [B]Humle og krydder[/B] 100 gram saaz 3% 90 minutter 30 gram saaz 3% 15 minutter [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] dekokasjonsmesking rest 62 grader rest 67 grader skylling 75 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: saflager w34/70 Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: primærgjæring 10 grader 3 uker 17 grader siste dager sekundær på fat [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. februar 2013 Flasket: 25. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: F