Brygger: Ole Hågensen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2C Märzen
OG: 1055
FG: 1010
Mengde vørter: 30,0l
Mengde ferdig øl: 28,0l
Alkoholstyrke: 5,9%
Beregnet IBU: 29,0
Beregnet farge: 23 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2800 gram pils malt
1700 gram vienna malt
2300 gram munich malt
500 gram cara munich malt
300 gram melanoidin malt

[B]Humle og krydder[/B]
100 gram saaz 3% 90 minutter
30 gram saaz 3% 15 minutter

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
dekokasjonsmesking
rest 62 grader
rest 67 grader
skylling 75 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: saflager w34/70
Gjærmengde: 2 pakker 
Informasjon om gjæring:
primærgjæring 10 grader 3 uker 17 grader siste dager
sekundær på fat

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. februar 2013
Flasket: 25. mars 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: F