Brygger: Kjell Thomas Doyle Nilsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1,077
FG: 1,022
Mengde vørter: 13,0l
Mengde ferdig øl: 12,0l
Alkoholstyrke: 7,2%
Beregnet IBU: 102,0
Beregnet farge: 93 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4.13 kg TF Maris Otter 
740 g TF Brown Malt
495 g TF Black Malt

[B]Humle og krydder[/B]
115 g Fuggles 5.1%aa FWH
30 g Fuggles 5.1%aa 30 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Gjærnæring
Whirlfloc
O2

[B]Meskeinformasjon[/B]
90 min 67 grader
5 min 73 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Us-04 og us-05
Gjærmengde: 1 pakke av hver
Informasjon om gjæring:
18-20 grader over 42 dager.

[B]Kommentarer[/B]
Primet med 62 g sukker.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 24. januar 2014
Flasket: 8. mars 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N