Brygger: Kjell Thomas Doyle Nilsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1,077 FG: 1,022 Mengde vørter: 13,0l Mengde ferdig øl: 12,0l Alkoholstyrke: 7,2% Beregnet IBU: 102,0 Beregnet farge: 93 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4.13 kg TF Maris Otter 740 g TF Brown Malt 495 g TF Black Malt [B]Humle og krydder[/B] 115 g Fuggles 5.1%aa FWH 30 g Fuggles 5.1%aa 30 min [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring Whirlfloc O2 [B]Meskeinformasjon[/B] 90 min 67 grader 5 min 73 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Us-04 og us-05 Gjærmengde: 1 pakke av hver Informasjon om gjæring: 18-20 grader over 42 dager. [B]Kommentarer[/B] Primet med 62 g sukker. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 24. januar 2014 Flasket: 8. mars 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N