Brygger: Artur Teodor Kulak
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11B Mørk sterk belgisk ale
OG: 1092
FG: 1014
Mengde vørter: 36,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 10,0%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 40 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsenmalt
Abbey malt
Belge malt
Flaket hvete
Mørk kandissirup

[B]Humle og krydder[/B]
Sterling 7,1

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
1-stegs mesking

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp 530
Gjærmengde: 35 ml
Informasjon om gjæring:
Temperatur 22-24, tre uker

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: N