Brygger: Artur Teodor Kulak Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1092 FG: 1014 Mengde vørter: 36,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 10,0% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 40 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsenmalt Abbey malt Belge malt Flaket hvete Mørk kandissirup [B]Humle og krydder[/B] Sterling 7,1 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 1-stegs mesking [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp 530 Gjærmengde: 35 ml Informasjon om gjæring: Temperatur 22-24, tre uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: N