Brygger: Bernt Sandsmark Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1105 FG: 1026 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 11,0% Beregnet IBU: 63,0 Beregnet farge: 111 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 7 kg pale malt 1,5 kh Munich II 250g pale crystal 75 250g special B 250g Ambermalt 250g Brown malt 100g Pale chocolat 150g chocolatmalt 500g roasted baley [B]Humle og krydder[/B] 70g magnum 60 min 50g EKG 15 min 50g EKG 2 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 63`c i 30 min 71`c i 30 min 77`c i 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp001 Gjærmengde: 2,5 liter starter Informasjon om gjæring: 17`c i 3 dager, fri stigning opp til 20`c til ferdig [B]Kommentarer[/B] Oppskrift laget av Gahr Smith Gahrsen [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. september 2014 Flasket: 11. november 2014 Filtrert: Nei Karbonering: F