Brygger: Eirik Nygård Molund
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7A Weizen/Weissbier
OG: 1052
FG: 1012
Mengde vørter: 22,5l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,3%
Beregnet IBU: 19,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt 1,5 kilo
Hvetemalt 3 kilo

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertau Mittelfruh 3%
50G, 60 minutter,

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
40C i 10 minutter
51C i 15 minutter
67C i 45 minutter
78C i 5 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP4000
Gjærmengde: to rør i 1,2L starte
Informasjon om gjæring:
18C, coldcrush siste to dager. 13 dager totalt

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. november 2014
Flasket: 12. desember 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: F