Brygger: Eirik Nygård Molund Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7A Weizen/Weissbier OG: 1052 FG: 1012 Mengde vørter: 22,5l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,3% Beregnet IBU: 19,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt 1,5 kilo Hvetemalt 3 kilo [B]Humle og krydder[/B] Hallertau Mittelfruh 3% 50G, 60 minutter, [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 40C i 10 minutter 51C i 15 minutter 67C i 45 minutter 78C i 5 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP4000 Gjærmengde: to rør i 1,2L starte Informasjon om gjæring: 18C, coldcrush siste to dager. 13 dager totalt [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. november 2014 Flasket: 12. desember 2014 Filtrert: Nei Karbonering: F