Brygger: Eirik Nygård Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1067 FG: 1012 Mengde vørter: 225,0l Mengde ferdig øl: 225,0l Alkoholstyrke: 7,3% Beregnet IBU: 110,0 Beregnet farge: 18 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5750 gram Best Maltz pale 250 gram Cara Crystal [B]Humle og krydder[/B] 70 gram Centennial pellets 10% 60 minutter 60 gram Amarillo pellets 11,9% 15 minutter 150 gram Amarillo pellets 11,9% 1 minutt 30 gram Centennial pellets 10% tørrhumling 7 dager 30 gram Amarillo pellets 11,9% tørrhumling 7 dager [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring. Supermoss. 8 gram Gypsum i mesken [B]Meskeinformasjon[/B] 65 Celsius i 75 minutter. 78 Celsius i 10 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 007 Dry english ale Gjærmengde: 1,55 liter gjærstarter på magnetrører, et rør Informasjon om gjæring: 16,5 Celsius i 10 dager, gradvis opp til 20 Celsius siste 4 dagene. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. februar 2013 Flasket: 24. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N