Brygger: Eirik Nygård
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1067
FG: 1012
Mengde vørter: 225,0l
Mengde ferdig øl: 225,0l
Alkoholstyrke: 7,3%
Beregnet IBU: 110,0
Beregnet farge: 18 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5750 gram Best Maltz pale
250 gram Cara Crystal

[B]Humle og krydder[/B]
70 gram Centennial pellets 10% 60 minutter
60 gram Amarillo pellets 11,9% 15 minutter
150 gram Amarillo pellets 11,9% 1 minutt
30 gram Centennial pellets 10% tørrhumling 7 dager
30 gram Amarillo pellets 11,9% tørrhumling 7 dager

[B]Andre ingredienser[/B]
Gjærnæring.
Supermoss.
8 gram Gypsum i mesken

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 Celsius i 75 minutter.
78 Celsius i 10  minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 007 Dry english ale
Gjærmengde: 1,55 liter gjærstarter på magnetrører, et rør
Informasjon om gjæring:
16,5 Celsius i 10 dager, gradvis opp til 20 Celsius siste 4 dagene.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. februar 2013
Flasket: 24. februar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N