Brygger: Trygve Torsteinsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5B Amerikansk brown ale OG: 1052 FG: 1014 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 5,3% Beregnet IBU: 34,0 Beregnet farge: 50 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5,00 kg Pale malt, Maris Otter (6,0 EBC) 76,9 % 0,25 kg Caramunchen (110,0 EBC) 3,8 % 0,25 kg Special B Malt (350,0 EBC) 3,8 % 0,20 kg Sjokolademalt (1000,0 EBC) 3,1 % 0,20 kg Amber Malt (100,0 EBC) 3,1 % [B]Humle og krydder[/B] 15,00 g Warrior [14,70 %] - Boil 60,0 min 25,00 g Cascade [7,00 %] - Boil 15,0 min 25,00 g Cascade Boil 0,0 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 001 American Ale Gjærmengde: 120 milliarder celle Informasjon om gjæring: 18 grader i 2 uker 10 grader i 2 uker [B]Kommentarer[/B] Brygget på 3 forskjellige oppsett på kurs, og blandet tilslutt. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. januar 2015 Flasket: 20. februar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N