Brygger: Trygve Torsteinsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5B Amerikansk brown ale
OG: 1052
FG: 1014
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 5,3%
Beregnet IBU: 34,0
Beregnet farge: 50 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5,00 kg	Pale malt, Maris Otter (6,0 EBC)		76,9 %
0,25 kg	Caramunchen (110,0 EBC)		3,8 %
0,25 kg	Special B Malt (350,0 EBC)		3,8 %
0,20 kg	Sjokolademalt (1000,0 EBC)		3,1 %
0,20 kg	Amber Malt (100,0 EBC)		3,1 %

[B]Humle og krydder[/B]
15,00 g Warrior [14,70 %] - Boil 60,0 min 
25,00 g Cascade  [7,00 %] - Boil 15,0 min 
25,00 g Cascade 	 Boil 0,0 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 001 American Ale
Gjærmengde: 120 milliarder celle
Informasjon om gjæring:
18 grader i 2 uker
10 grader i 2 uker

[B]Kommentarer[/B]
Brygget på 3 forskjellige oppsett på kurs, og blandet tilslutt.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. januar 2015
Flasket: 20. februar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N